Email
Forside

Bogudgivelser

"Indre uro"

Bogen er skrevet i erkendelse af at rigtig mange mennesker har svært ved at at finde indre tilfredshed,glæde og følelsesmæssig stabilitet. Vi lever med mange ydre pres og krav, som det kan være svært at leve op til.

Derfor ser vi flere og flere mennesker leve med indre uro og negativ stress.

Det er min hensigt at inspirere mennesker til at starte den personlige rejse mod større indre ro og større bevidsthed om egne ønsker og valg.

Vi har mange muligheder for både personlig og åndelig vækst,- og i bogen kommer jeg omkring en del emner: Parforhold, samfundsforhold, sorg, lavt selvværd og kriser af forskellig art. Desuden kommer jeg ind på forskellige metoder som terapi og meditation, ligesom jeg introducerer relevante øvelser læseren selv kan udføre.

Gennem fiktive cases belyser jeg hvordan indre uro og stress kan tage sig ud.

Bogen "Indre uro" er udgivet af forlaget Hovedland.

"Mad og følelser"

Bogen "Mad og følelser" udkom april 2003 fra forlaget Hovedland. Det er en brugsbog for alle og omhandler bl.a. sammenhængen mellem den måde vi spiser på og vores følelsesmæssige tilstand. Primært i forhold til overspisning/tvangsspisning.

Bogen er skrevet ud fra mine erfaringer som kvinde og psykoterapeut, og ud fra det synspunkt at hvis vi skal tabe os, kan det oftest ikke ske med varige resultater, uden at vi også arbejder med de tilstande og følelser der gør at vi spiser uhensigtsmæssigt.

Vi erstatter behov med mad. Det gør vi f.eks. ved stress, sorg, kedsomhed, lavt selvværd, frustrationer, kriser og traumer som incest.

Bogen indeholder desuden afsnit om madkvalitet, motion, "cases", terapeuteisk arbejde og kroppen.

Bogen er oplag udgivet af forlaget Hovedland

Nedenskovvej 8  |  Nedenskov  |  8740 Brædstrup  |  Tlf. 75 75 36 80  |  Mobil 24 42 59 95  |  elisabeth.balslev@paradis.dk
små iconer: http://famfamfam.com